Comodo EV SSL2017-07-03T12:15:27+00:00

Comodo EV SSL

Više od enkripcije: dodajte poverenje Vašem sajtu sa zelenim adresnim barom

Comodo EV SSL sertifikata je jedan od najpotpunijih SSL sertifikata na tržištu, sa dodacima kao što su HackerGuardian Vulnerability Scan, besplatan Site Seal, besplatno PCI skeniranje, besplatno dnevno skeniranje sajta, postinstalaciona provera i „point-to-verify“ Comodo trustmark. Međutim, glavna karakteristika ovog SSL sertifikata je zeleni adresni bar – koji će prikazivati URL vašeg sajta u svim browserima. Zeleni adresni bar je najrasprostranjeniji vizualni dodatak na webu koji koriste neki od najposećenijih sajtova na internetu kao Amazon, Twitter i Google.

RapidSSL logo

Specifikacija sertifikata

Tip validacijeEV
Vreme izdavanja1 nedelja
ReizdavanjeNeograničeno
Garancija$1,750,000
Logo na sajtuDinamički
Licenciranje serveraNeograničeno

Site Seal
comodo-siteseal

Garancija
$1,750,000

Validacija
EV – Extended Validation

CENA 199€

Kupi SSL
EV sertifikati su vrhunski sigurnosni proizvodi, tako da zahtevaju najviši nivo validacije kako je navedeno u CA/Browser Forumu. Ovaj proces se obično završava u roku od jedne nedelje nakon podnošenja vašeg zahteva i informacija o vašoj kompaniji.
Svi glavni pretraživači kao što su Explorer 7+, Firefox 3+ i Opera 9.5+ prikazaće zeleni adresni bar oko URL adrese vašeg web sajta. Zeleni adresni bar je najprepoznatljiviji indikator vizuelnog poverenja na webu i vašim klijentima će obezbediti sigurnost poslovanja.
Dinamički Comodo logo prezentuje sigurnost vaše kompanije u svakom trenutku kada posetilac postavi kursor preko logotipa. Ovo dodatno dokazuje da je vaša web lokacija i posao legitiman.

Comodo EV SSL sertifikat je usklađen sa bezbednosnim preporukama Nacionalnog instituta za standarde i tehnologiju američke Vlade za jačinu root SSL ključa, podržavajući 256-bitne nivoe šifriranja i 2048-bitne potpise.

Ovaj nivo zaštite nudi klijentima web sajt koji zadovoljava najviše standarde.

Ovaj sertifikat je dostupan samo za jedan domen.
 • Potpuna validacija vaše kompanije
 • 2048-bit industrijski SSL standard
 • Unlimited server licence – Instalacija na neograničenom broju servera
 • 99% browsera podržava ovaj sertifikat
 • BESPLATAN EV Corner of Trust site seal u vrednosti od $119
 • 128/256 bit enkripcija
 • $1,750,000 garancija
 • Za jedan domen (FQDN) domain.com i www.domain.com
 • Izdavanje u roku od 1 nedelje
 • Validacija kompanije po EV smernicama
 • Zeleni adresni bar
 • Enkripcija od 40-bit minimum do 256-bit maximum
 • 99,3% kompatibilnost browsera
 • Dinamičan – TrustLogo isporučuje verifikaciju poslovnog identiteta u realnom vremenu
 • Unlimited server licence – Instalacija na neograničenom broju servera
 • Garancija $1,750,000

Besplatan EV corner TrustLogo (vrednosti $119) autentikuje vaš web sajt i daje vašim  kupcima povjerenje koje im je potrebno za kupovinu. Kako? Istaknuto prikazivanje popularnog Comodo logotipa, čineći ga odmah vidljivim za vaše online kupce. Takođe, kada vaši klijenti postave kursor preko TrustLogo-a, mogu pogledati informacije o registraciji vaše kompanije, čime potvrđujete svoj online identitet.

Kompanije koje se oslanjaju na Comodo EV SSL mogu biti sigurne znajući da je ovaj sertifikat podržan garancijom od 1,750,000 dolara.

Comodo brend

Kada kupujete Comodo SSL sertifikata, povezujete sebe sa izuzetno jakim partnerom. Koliko jakim? Pa, na primer, 7 od 10 vrhunskih TOP 500 kompanija u svetu koriste Comodo brendirane sertifikate. Ako želite da vaše poslovanje bude od poverenja na sličnom nivou kao i najboljih kompanija na planeti, Comodo sertifikati su odlično mesto za početak. Ovaj brend je jedan od najpouzdanijih na svetu i Comodo sertifikati su najčešći SSL na internetu. Online korisnici često nailaze na Comodo logo i brzo shvataju da sajtovi zaštićeni od strane ovog brenda su bezbedni za poslovanje. Kako ovaj brend nudi širok spektar sertifikata, kompanije svih vrsta i veličina mogu pronaći rešenje za bezbednost koje odgovara tačno njihovim potrebama.